Op zoek naar .NET ontwikkelaars?

Wij gaan op zoek naar de juiste persoon en scholen deze in 4 maanden om tot full-stack developer!

.NET Februari klas

Op zoek naar 1 of meerdere interne software ontwikkelaars? Teken dan nu in voor onze .NET klas die start in Februari 2023. Wij scholen een door ons aangetrokken of reeds interne medewerker om tot full stack .NET ontwikkelaar.

Gemotiveerde interne medewerkers die willen doorgroeien tot softwareontwikkelaar? na een uitdagende selectieproef, dompelen wij en gedurende 4 maanden onder in de wereld van software development.

Geen interne kandidaten beschikbaar? Geen probleem, wij hebben ervaring in het aantrekken van enthousiaste hobby programmeurs die willen toetreden tot de wereld van software development in uw organsiatie.

Full Stack

Van het schrijven van code, naar het schrijven van software, dit van een .NET backend in ASP.NET Core met een microsoft SQL Server database tot een frontend in Angular. Telkens vanuit onze eigen expertise.

Vakmanschap

We leren hoe flexibele, onderhoudbare en leesbare code te schrijven. Van design principles zoals SOLID en GRASP tot eXtreme programming technieken zoals TDD en Pair Programming.

Agile

Het omscholingstraject is doordrongen van een pragmatische Agile mindset. Deze wordt niet enkel aangeleerd maar ook dagelijks toegepast. Deze mensen dragen bij aan uw Agile transformatie.

Start

Februari 2023

Duur

4 maanden

Stack

C#, .NET Core, SQL & Angular

Locatie

Brussel Centraal

Onze partners

We zijn ongelooflijk fier dat wij onze partners helpen groeien en hun behoeften aan interne softwareontwikkelaars en functioneel analisten kunnen invullen. Veel van onze partners zijn dan ook terugkerende partners en werken samen met ons aan een continue instroom van hun IT talenten .

Contacteer ons

Is uw interesse aangewakkerd? Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren, wij doen niets liever dan u te woord te staan. Hopelijk tot binnenkort!